HTML

Bernáth Attila blogja

Bernáth Attila: informatikus mérnök (BME), bankinformatikus (BME), vállalkozó. Nemzetközileg elismert Microsoft minősítései: szoftverfejlesztő (Microsoft Certified Solution Developer), adatbázis szakértő (Microsoft Certified DataBase Administrator) rendszermérnök (Microsoft Certified System Engineer). Több, mint 10 éves informatikai projekttapasztalattal rendelkezik a banki, kkv és nagyvállalati, államigazgatási szférában.
E-mail: attila.bernath{kukac}nexio{pont}hu

Friss topikok

IT vállalkozóknak, érthetően

Informatikával kapcsolatos tanácsok vállalkozók számára érthetően.

Tedd hatékonyabbá a vállalkozásod!

2011.01.28. 15:38 Bernáth Attila

Ha szeretnél tenni a vállalkozásod sikerességéért, akkor akár már most is nekikezdhetsz.

Szeretnék segíteni neked néhány hasznos ajándékkal abban, hogy sikeresebbé tedd a vállalkozásod. Ahhoz, hogy ezeket megkapd, semmi mást nem kell tenned, csak írnod nekem egy e-mailt arról, hogy mely ajándékokat kéred. (Illetve add meg benne a neved és az elérhetőséged is, hogy szükség esetén el tudjalak érni.) Fontos, hogy az ajánlatom csak 2011. március 31-ig érvényes. Ha eddig az időpontig nem jelzed az igényedet az ajándékokra, akkor később erre már nem lesz lehetőséged.
 
Miket kaphatsz, ha írsz nekem?
 
1. 1 hónap ingyenes hirdetési lehetőséget Válaszok a mindennapok kérdéseire oldalon, hogy új érdeklődőket szerezhess a válllkozásod számára.
 
2. 1 alkalom ingyenes IT tanácsadást, ahol kivesézzük a vállalkozásodban rejlő lehetőségeket. Én ugyanolyan vállalkozó vagyok, mint te. Ezért könnyen tudok azonosulni a problémáiddal és az igényeiddel. Ugyanakkor az elmúlt jópár évben a munkám során jelentős tapasztalatot szereztem nagyvállalati környezetben is, így azt is tudom, hogy milyen kiaknázatlan fejlesztési lehetőségeid vannak. Biztos vagyok benne, hogy egy konzultáció keretében több olyan ötlet is születhet, amelyek megvalósítása versenyelőnyt biztosíthat a céged számára.
 
3. Dr. Dobay Róbert (Menedzsmentor) a „Rendkívüli cégek hétköznapi titkai” című írását pdf formátumban, ami segít neked abban, hogy hatékony szervezetet építs a cégedben. Rövid, lényegretörő és működő tanácsok, én már évek óta alkalmazom őket.
 
4, 1 hónap ingyenes, kötelezettségmentes rendszergazda szolgáltatást az Ateo támogatásával, hogy ne legyen gondod a vállalkozásod irodai eszközeinek a karbantartására. Próbáld ki, nem fogsz csalódni!
 
5. Lehetőséget arra, hogy ingyen kifejlesszük számodra álmaid szoftverét, amelyre már régóta vágysz. Ennek azonban feltételei vannak. Sajnos bevétel nélkül mi se tudunk működni. Nekünk akkor éri meg ingyen kifejleszteni számodra egy szoftvert, ha azt utána másoknak is értékesíthetjük. Ebbe bele kell egyezned. Emellett az ötletednek olyan jónak kell lennie, hogy ne ítéljük annyira kockázatosnak, hogy elvessük.
 
+1. Egy 10%-os kedvezményre jogosító kupont egy csoki és bor kóstolóra a CsokiLaBor támogatásával. Kóstoltál már csokit borral? Érdekes párosítás, próbáld ki!
 
Mikor és hogyan fogod megkapni az ajándékokat?
 
Erről e-mailben tájékoztatlak majd. Ha több napig nem kapsz választ tőlem, ne ess kétségbe. Valószínűleg sok időre lesz szükség a beérkezett levelek elolvasásához, rendszerezéséhez és megválaszolásához, de biztos lehetsz benne, hogy írni fogok.
 
Szavazz rám!
 
Ne feledd, ha a szavazatoddal hozzásegítesz a Marketingzseni verseny győzelméhez, akkor egy várhatóan tanulságos élménybeszámolót is kaphatsz még tőlem. Szavazz rám, köszönöm!
 
Itt kérheted az ajándékokat: attila.bernath{kukac}nexio.hu. A tárgy mezőbe kérlek írd be: Ajándék.

Szólj hozzá!

Címkék: szoftver bor ajándék csoki menedzsment vállalkozás rendszergazda it tanácsadás

A bejegyzés trackback címe:

https://kkvit.blog.hu/api/trackback/id/tr1002621182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása